Vyhľadávať v tomto blogu

26. 11. 2014

Ovocná piškótová torta bez pečenia

Potrebujeme: 3 kyslé pochúťkové smotany, 2 balíčky piškót, 6 lyžíc cukru, ovocie, kakao, 3 vanilkové cukry. Vhodné je kompótované ovocie, alebo čerstvé mäkké ovocie (banány), alebo čerstvé drobné ovocie.

Postup:
Formu vyložiť alobalom a uložiť 1. vrstvu piškót. Prvú smotanu vymiešať s 2 lyžicami cukru a vanilkou, zaliať piškóty, položiť ovocie a 2. vrstvu piškót. Druhú smotanu vymiešať s 2 lyžicami cukru, vanilkou a kakaom, zaliať piškóty, dať ovocie a 3. vrstvu piškót. Tretiu smotanou vymiešanú s cukrom a vanilkou naliať navrch, nechať stuhnúť v chlade. Vrch môžeme ozdobiť ovocím alebo čokoládovými hoblinkami...